Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 gousses d'ail
- 100 g d'huile d'olive extra vierge
- 900 g de viande d'agneau dénervée, en morceaux, sans os, sans tendons et désossé, en morceaux (3 x 3 cm)
- 1 c. à café de sel
- 3 pincées de poivre
- ½ c. à soupe de poudre de paprika
- 2 c. à soupe de vinaigre
- 1 brin de thym, frais
- ½ c. à café d'origan frais
- 1 feuille de laurier, sèche
- 50 g de vin blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1418 kJ / 339 kcal
- Protein
- 14.84 g
- Karbonhidrat
- 1.17 g
- Yağ
- 30.57 g
- Lif
- 0.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragoût de bœuf
1 Std. 50 Min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Curry de poulet à la japonaise
55 Min
Curry de poulet
35min
Blanquette de veau
1h 15min
Gratin de pommes de terre
1h 10min
Lasagnes classiques
2ωρ. 5 λεπτ.
Ragoût d'agneau
1 Std. 45 Min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Riz aux fruits de mer
1h 15min
Poulet au poivron rouge
1 Std. 5 Min