Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 500 g de cuisses de poulet, désossées et sans peau, en dés.
- 170 g de poivron vert, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 170 g de poivron rouge, en lanières (env. 2 x 3 cm)
- 850 g de bouillon de volaille
- 1 pincée de poudre de paprika
- ½ c. à café de colorant alimentaire (tout type), jaune (v. conseil)
- ½ c. à café de sel
- 350 g de riz blanc rond
- 100 g de petits pois verts, frais ou congelés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2353 kJ / 563 kcal
- Protein
- 27.37 g
- Karbonhidrat
- 47.83 g
- Yağ
- 29.13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Curry de poulet
35min
Tortiglioni saumon et crevettes
40min
Curry de poulet à la japonaise
55min
Lasagnes classiques
2 Std.
Tortiglioni au poulet et olives noires
35min
Riz aux fruits de mer
1h 15min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Mud cake
2 Std. 30 Min
Potée de lentilles à la viande hachée
50 Min
Ragoût de bœuf
1 godz. 50 min