Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Zuppa di cipolle
1sa
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1sa 30 dk
Insalata di sedano rapa e mele
10min
Pere al vino rosso
3sa 20 dk
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5u.
Zabaglione
15min
Martin sec al Barolo
4h 30min
Zabaione
15min
Salsa cocktail
5min
Salsa tonnata
20min