Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 600 g di patate, a pezzi (3 cm)
- 200 g di fagiolini verdi freschi
- 8 - 16 fettine di pancetta tesa di maiale (100 g), affumicata, a fette sottili
- 80 - 100 g di burro
-
1 - 2
cucchiaini di timo fresco
veya 1 cucchiaino di timo secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpettine di carne con purea di patate
1 godz.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Pesce al vapore con verdure miste
1hod. 20min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Sfogliata del Canton Uri
Değerlendirme yok
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Cannelloni
1hod. 20min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Değerlendirme yok
Insalata di cavolfiori e patate con noci
40 min
Crema pasticcera
15 Min