Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 600 g di acqua
- 330 g di ajvar (vedere consiglio)
- 100 g di panna
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di sale
- 400 g di pasta corta, secca, es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
- 200 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetto di maiale al forno con riso
1h 20min
Insalata di pollo al curry
Değerlendirme yok
Lasagne
2 Std.
Crema al sidro dolce
Değerlendirme yok
Biscotti milanesini
3 Std.
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4 Std. 20 Min
Torta americana al cioccolato
2 Std. 30 Min
Involtini di pollo ai mirtilli e Camembert
45 Min
Stelle alla cannella
1 Std. 30 Min
Sformato di pasta
50 Min
Polpettine di carne con purea di patate
1 Std.
Zuppa di carote secondo Moro
1h 45min