Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm) (isteğe bağlı)
- 600 g di acqua
- 330 g di ajvar (vedere consiglio)
- 100 g di panna
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
veya 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di sale
- 400 g di pasta corta, secca, es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
- 200 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2794 kJ / 668 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 103 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Muffin al cioccolato con il Egg poacher
40 min
Formaggio a fette cotto al forno
35 min
One pot di pasta con prosciutto
25min
Biscotti milanesini
3h
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min
Gulasch di manzo
1h 5min
Torta ai frutti rossi
1h 15 min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Manzo alla Stroganoff
45min
Torta salata con formaggio e porri
1h 5min
Flan di semolino
1h 15 min
Salsa french dressing
20 min