Klassisches Beefsteak Tatar

Klassisches Beefsteak Tatar

3.0 58 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
6 Portionen

Malzemeler

  • Rindsroastbeef in Würfeln (ca. 4 x 4 cm)
    500 g
  • Frühlingszwiebeln in Hälften (ca. 3 Stück)
    250 g
  • Essiggurken ausgetropft
    100 g
  • hartgekochte Eier
    2
  • Zwiebel in Stücken (ca. 150-200 g)
    1
  • frische Petersilie nur Blätter
    2 Zweigchen
  • Kerbel, frisch nur Blätter
    2 Zweigchen
  • Estragon, frisch
    4 Blättchen
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    20 g
  • Ketchup
    80 g
  • Worcestershire Sauce (isteğe bağlı)
    1 EL
  • eingelegte Kapern
    3 EL
  • feinkörniges Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 21.3 g
Kalori 670 kJ / 160 kcal
Yağ 5.8 g
Lif 1.2 g
Karbonhidrat 5.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...