Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- 20 g de levure fraîche
- 400 g de farine fleur
- 1 c. à café de sel
- 200 g de fromage
- 200 g de jambon, en morceaux
- 1 jaune d'œuf, pour badigeonner
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 665 kJ / 159 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40 Min
Nœud au lard
2h 10 min
Tartare d’œufs
35 min
Knöpflis
50 min
Macaronis du chalet
45 Min
Tarte flambée au lard
40 Min
Gratin de cornettes
50 min
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Sauce à salade à la française
20 min
Croissants au jambon
35 min
Tresse bernoise
1h 45min