Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 20 g de sucre en poudre
- 500 g de farine à pain, et un peu pour fariner
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 1 - 1 ½ c. à café de sel
- 1 œuf, battu et mélangé avec 1 c. à café d'eau pour la dorure
- ½ c. à soupe de graines de sésame
- ½ c. à soupe de graines de carvi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 tranche
- Kalori
- 400 kJ / 96 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain ciabatta
3h 45 min
Pain marocain
3 godz. 40 min
Pain lagana grec
3u. 15min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pains à la pomme de terre
12h 45 min
Pain aux algues
2h 45min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25min
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 godz. 40 min
Petits pains roulés au zaatar
4 Std. 30 Min
Pita au blé complet
1 Std. 35 Min
Pain au yaourt
1h 50min