Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vino tinto
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 2 palos de canela (aprox. 5 g)
- 3 clavos
- 800 g de peras maduras peladas en cuartos sin semillas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Peras en almíbar
1 Std. 40 Min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1 Std. 40 Min
Dulce de membrillo casero
7h
Compota a la antigua
2h 30min
Melocotones en almíbar
20min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Mermelada y jalea de manzana
2h 15 min.
Mermelada de naranja y zanahoria
40min
Compota a la antigua
2h 30min
Mermelada de mandarina
35min