Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de vino tinto
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 2 palos de canela (aprox. 5 g)
- 3 clavos
- 800 g de peras maduras peladas en cuartos sin semillas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5u.
Membrillos al vapor con carquinyolis de harina de almendra
3 Std. 50 Min
Manzanas en almíbar de moscatel
25 Min
Castañas en almíbar
2 Std.
Curd de mandarinas
30 Min
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5u.
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30 Min
Peras al vino dulce con sabayón
30 Min
Peras en almíbar
1 Std. 40 Min
Crema de limón (Lemon curd)
25 Min