Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
veya 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (isteğe bağlı)
veya 1 EL Mohn (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1ωρ. 30 λεπτ.
Pikante Gewürzäpfel
40 λεπτ.
Kartoffel-Rosmarin-Gebäck
2h 20min
Lasagne Caprese
1hod.
Feta-Cashew-Kugeln
20 λεπτ.
Tarte Tatin mit Tomaten
1ωρ. 40 λεπτ.
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 λεπτ.
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1ωρ. 30 λεπτ.
Paprika-Ricotta-Quiche
2hod.
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30 λεπτ.
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 λεπτ.
Tarte provençale
1ωρ. 40 λεπτ.