Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
veya 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (isteğe bağlı)
veya 1 EL Mohn (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spanische Tapa-Bällchen mit Datteln
30 min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 Std.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1 Std. 10 Min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 Std.
Gefülltes Fladenbrot mit Hummus
30 min
Fatayer mit Käse und Minze
1 godz. 5 min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40 min