Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Blattspinat, frisch
- 40 g natives Olivenöl
- 60 g Sultaninen
- 60 g Pinienkerne
- ½ TL Salz
- 100 g Roquefort, in Stücken
-
1
Packung Filoteig (250 g), z. B. von Tante Fanny
veya 1 Packung Brickteig - 50 g Butter, geschmolzen, zum Bestreichen
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam (isteğe bağlı)
veya 1 EL Mohn (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10min
Fatayer mit Käse und Minze
1 godz. 5 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35 Min
Iberico-Schinken-Creme
10min
Cheddar-Scones
45min
Gefüllte Champignons mit Manchego
40min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min