Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut in pieces (3-4 cm)
- 1000 - 1200 g beef, blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus 1 Tbsp (optional)
- 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2504 kJ / 596 kcal
- Protein
- 71.4 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 28.1 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Beef with Mushrooms
30 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5 min
Beef Stroganoff
1h
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Chicken Noodle Soup
25 Min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Beef Goulash
2h 45min