Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 230 g di farina di farro
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 40 g di burro
- 200 g di salame cacciatorino, a fette sottili, a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia con la crescenza
1h 45min
Frico con speck
50min
Frollini al pesto
1 Std. 30 Min
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1 Std. 30 Min
Bottoncini al pomodoro farciti
5u.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3 Std. 45 Min
Stuzzichini di Pasqua
1 Std. 30 Min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 Std. 30 Min
Colomba salata
3h 10min
Palline al prosciutto
1 Std. 30 Min
Corona di pan di pizza
4u.