Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte à pain
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 140 g d'eau tiède
- 1 c. à café de sel
- 15 g d'huile d'olive
La garniture
- 500 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 1 branche de thym frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de sardines à l'huile désarêtées
- 50 g de filets d'anchois à l'huile
- 20 olives noires, dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1672 kJ / 397 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 42.2 g
- Yağ
- 16.2 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Anchoïade
15min
Tapenade
10min
Pissaladière
2h 10min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Pissaladière classique
2h
Pompes à l'huile
3 Std.
Calamars farcis au chorizo
1 Std. 10 Min
Soupe au pistou
1 Std. 25 Min
Soupe au pistou
40min
Soupe au pistou
40min
Pissaladière
3 Std.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h