Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 100 g di burro freddo a pezzi (2 cm circa)
Ripieno
- 375 g di ricotta fresca, scolata dal siero (vedere consigli)
- 3 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di farina tipo 00
Copertura
- 100 g di cioccolato fondente a pezzi
-
50
g di panna (min. 30% di grassi)
veya 50 g di latte intero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2063 kJ / 493 kcal
- Protein
- 10.9 g
- Karbonhidrat
- 59.9 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tartellette con cioccolato e noci pecan
1sa 30 dk
Cheesecake alla ricotta
4hod. 35min
Torta fredda alla crema gianduia
50 dk
Torta sandwich al cioccolato
45 dk
Crostata di pere al cioccolato
1 Std. 20 Min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1sa 30 dk
Crostata al cioccolato
1u. 50min
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
55min
Torta ricotta e cioccolato
55min
Torta tenerina al cioccolato
45 dk
Torta Sacher
3h 30min
Torta tenerina
1hod. 10min