Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 400 g di radicchio a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- farina q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2552 kJ / 610 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Karbonhidrat
- 67.5 g
- Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Pasta all'uovo
1h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Ravioloni verdi di mare
1h 5min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1 Std. 30 Min
Cappellacci di zucca
1 Std. 30 Min
Cappelletti reggiani
2 Std.
Tortellini in brodo
1h 20min
Tortelli verdi
3u. 30min
Ravioli con ripieno di carne
1h 40min