Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pan brioche ripiena
2u. 20min
Gattò di patate
1hod. 30min
Sformato di pane saporito
1 Std. 10 Min
Babà napoletano
3h
Aceto aromatizzato alla menta
20 Min
Pastiera fiori d'arancio
12u.
Cupola di pane con agnello e patate
2h
Pizza con la ricotta
2u. 40min
Cool passion
10 Min
Acquacotta
50min
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Fagotto napoletano
2 godz. 15 min