Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 200 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (2 cm)
- 110 g Chorizo, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 Pck. Safran, gemahlen (0,1 g)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 200 g Erbsen, TK
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Geflügelbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 700 g Wasser, kochend heiß
- 250 g Risoni-Nudeln (z.B von Kattus), siehe Tipp
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 - 12 Stängel Koriander, abgezupft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2355 kJ / 562 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 Min
Pasta mit Hähnchen und Gorgonzola
30 Min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
Empanadas
50 Min
Bohnen Carbonara
25 Min
Risotto mit Steakstreifen und Frühlingsgemüse
55min
Herbstliche Tagliatelle
35min
Kirschtomaten-Pasta mit Mettbällchen
40 min
Spanischer Risotto
40 min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 godz.
Hähnchen Jägerart
35min
Erbsen-Speck-Pasta
35min