Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de queso fresco, tipo panela, cotija o de rancho
- 200 g de fideos secos No. 2 (ver tip)
- 45 g de aceite, para freir
- 100 g de chorizo, en trozos
- 500 g de jitomate guaje, cortado en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 65 g de cebolla, en trozos
- 150 g de agua
- ½ cdita de sal
- ½ cdita de concentrado de caldo de pollo
- crema ácida, a su gusto
- cilantro, fresco, a su gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1474 kJ / 351 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35min
Flautas de res
1h
Fideo seco con arroz
35min
Pasta al poblano
35min
Pasta cremosa con calabacitas
45min
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Fetuccine Alfredo
35min
Papas con chorizo
40min
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Macarrones gratinados
40min
Guarnición de papas
30min
Tortas ahogadas de pollo
30min