Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 28.7 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle olive
2u. 20min
Bauletto variegato agli spinaci
6h 10min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 Std. 35 Min
Panini da picnic ai tre gusti
1hod. 30min
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Filoncini alla cipolla
3hod. 50min
Focaccia allo yogurt
3h
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Panini alla zucca
4 Std.
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 Min
Panini all'olio
3u. 10min