Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Para la marinada
- 500 g de carne de borrego, en trozos
- 50 g de vino tinto
- 4 hojas de laurel, secas
- 1 cucharada de sal gruesa
- 1 cucharadita de pimienta negra recién molida
- 1 cucharadita de paprika
- 15 g de perejil fresco
- 15 g de ajo
- 7 clavos de olor
Para la cocción del borrego
- 125 g de cebolla
- 25 g de aceite de oliva
- 15 g de perejil fresco, en rama
- 400 g de agua
- 220 g de papas cambray
- 1 cucharada de sal gruesa
- 5 rebanadas de pan, tostado
- Besin Değeri
- şuna göre 3 porciones
- Kalori
- 2302 kJ / 548 kcal
- Protein
- 50 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Cebolla picada
5 min
Rebanadas de helado de piña y coco
Değerlendirme yok
Pollo entero a la cerveza
Değerlendirme yok
Salsa verde cruda
5 min
Pera en mitades al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Salsa borracha
20 min
Recado rojo
5 min
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
174h
Gordita de chicharrón
30min
Camarones al vapor
15min
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10 min