Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 - 400 g de almejas frescas
-
1
cucharada de sal gorda
veya 2 cucharaditas de sal - 3 - 4 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de calamares frescos limpios y en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- ½ cucharadita de pimentón
- ½ cucharadita de colorante amarillo (isteğe bağlı)
- 700 g de fumet de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 350 g de arroz de grano redondo
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 6 gambones crudos enteros
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1798 kJ / 430 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 822.7 mg
Alternatif tarifler
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Arroz caldoso para dos
1小时 10 分钟
Paella
1小时 10 分钟
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35min
Fideuá de marisco del senyoret
1小时 10 分钟
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45min
Paella mixta (HESTAN CUE)
40min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Fideuá de mariscos
45min
Paella de pollo y marisco XXL
1h
Paella mixta rústica
1h
Arroz con sepia y cigalas
1h