Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 230 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di funghi porcini freschi, a fette
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco, lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 7493 kJ / 1791 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 193.3 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maionese
10 Min
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1h 35min
Bavarese alla liquirizia
5 Std. 15 Min
Golden cucumber
10 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2u. 20min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Confettura di fragole al balsamico
1 Std.
Salsa agrodolce alla parmigiana
25 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Pere sciroppate
721 Std. 20 Min
Burro alle acciughe
4 Std. 20 Min