Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brioches
- 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
- 90 g di uova
- 30 g di tuorli d'uovo
- 80 g di cubetti di ghiaccio
- 70 g di zucchero semolato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro, a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
- 400 g di pesche in scatola tagliate a metà, lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
- 1 uovo, sbattuto per spennellare
- 100 g di gelatina neutra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta pazientina
3 godz. 55 min
Cannoli al nocciolato
20min
Fagottini al cioccolato
7h 45min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Tortine dell'amore
1 Std. 40 Min
Nadalin
6 Std. 30 Min
Crostata di frutta al San Marzano
1 Std.
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11 Std. 20 Min
Crema tartufo
12h 20min
"Finta" cheesecake
1 Std. 55 Min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema Bimby ®
45 min