Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brioches
- 370 g di farina 380 w + q.b. (vedere varianti)
- 90 g di uova
- 30 g di tuorli d'uovo
- 80 g di cubetti di ghiaccio
- 70 g di zucchero semolato
- 15 g di lievito di birra fresco
- 45 g di burro, a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- farina 380 w q.b. per infarinare (vedere varianti)
Termine della preparazione
- 400 g di pesche in scatola tagliate a metà, lasciate a scolare e asciugare (peso netto)
- 1 uovo, sbattuto per spennellare
- 100 g di gelatina neutra
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1000 kJ / 239 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata meringata all'arancia
30min
Pizza ai frutti di mare
2 Std.
Crostata di frutta al San Marzano
1h
Torta del cardinale
3u. 30min
Torta pazientina
3h 55 min
Charlotte di cioccolato e vaniglia
11h 20 min
Pane pugliese
29h 20 min
Peperoni alla pugliese
721h 10 min
Crostata d'inverno alle castagne
1h 50min
Torta di ciliegie
1 Std. 30 Min
Croissant al cioccolato
3u. 35min
Ciambelle salate farcite
4h 5 min