Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 150 g di carne trita
- 130 g di vino bianco
-
300
g di pomodori pelati
veya 300 g di passata di pomodoro - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 400 g di riso Arborio
- 700 di brodo vegetale
- 2 uova
- pangrattato q.b.
- 80 g di mozzarella a cubetti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1264 kJ / 302 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maritozzo romano
11h
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Trippa alla trasteverina
45min
Pomodori ripieni di riso basmati
1h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Panpepato
25h 40min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso
1h
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min