Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di latte intero fresco
- 160 g di zucchero grezzo di canna
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
-
½
cucchiaino di fior di sale
veya ½ cucchiaio di sale grosso
- Besin Değeri
- şuna göre 100 grammi
- Kalori
- 1414 kJ / 338 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 44.5 g
- Yağ
- 18.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lemon meringue pie
3h
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Salsa al caramello
35min
Mousse al caramello salato
5 godz. 30 min
Ganache al cioccolato bianco
12hod. 20min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Red velvet cake
1h 15 phút
Ganache al cioccolato
12hod. 20min
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15 phút
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Caramello liquido
35min
Caramello salato
1h