Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 1 cucchiaino di miele
- 75 g di acqua fredda
Ripieno
- 4 mele Renetta
- 1 limone preferibilmente biologico, il succo e scorza
- 30 g di Rum
- 50 g di uvetta sultanina ammollta nel Rum per 15 minuti
- 30 g di pinoli
- 80 g di zucchero grezzo di canna
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 50 g di pangrattato
- 10 - 15 g di burro
- 1 tuorlo d'uovo sbattuto
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata di mele
1u. 5min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 godz. 30 min
Torta rovesciata ai fichi
1 godz. 15 min
Pain aux raisins
4 Std. 30 Min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1hod. 40min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Crostata mele e cannella
1h 20min
Strüdel pere e cioccolato con zabaione alla grappa
2 godz.
Gubana
3 Std. 45 Min
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1 godz. 30 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7hod.
Apple pie
1h 20min