Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de queso adobera
- 50 g de nueces
- 300 g de leche, al tiempo
- 1 rama de canela
- 75 g piloncillo, en trozos
- 20 g de fécula de maíz
- 1 huevo
- 2 bolillos secos, en rebanadas de 2 cm
- mantequilla sin sal
- 50 g de pasas
- 30 g de chochitos de colores
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 794 kJ / 189 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jericallas
5 Std.
Atole champurrado
20 min
Atole de guayaba
40 min
Capirotada
1 godz. 10 min
Gelatina cremosa de piña
4 Std. 10 Min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12 Std. 30 Min
Gelatina de queso y piña
4h
Atole de Piña
25 Min
Atole de higo
25 Min
Pan de elote
1 godz.
Nieve de ate de membrillo
10 min
Pay de queso
6h