Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 2 Blätter Gelatine
- 250 g Milch
- 1 Prise Salz
- 75 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Hartweizengrieß
- 50 g Orangenlikör, z.B. Grand Marnier
- 1 EL geriebene Orangenschale
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- Butter zum Einfetten der Förmchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1735 kJ / 415 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Birnencreme
3 godz. 30 min
Vanillepudding
25 Min
Crème brûlée
6h
Weiße Schoko-Grießflammeri
4h 45min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Apfelknödel mit Vanillesauce
1h 40min
Grießflammeri mit Quittenkompott
4j 50 menit
Zabaione mit Katzenzungen
1 Std.
Rotweincreme
5h 40min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15 Min
Bayerische Creme
8 godz.