Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g brown rice flour, plus extra for dusting
- 70 g cornflour
- 30 g quinoa flour
- 30 g millet flour
- 3 ½ tsp gluten free baking powder
- 2 tsp xanthan gum
- 1 tsp coconut sugar
- 50 g butter, chilled and cut into pieces
- 320 g milk, plus extra for brushing
- whipped cream, to serve
- jam, to serve (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 559.8 kJ / 133.3 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 4.8 g
- Doymuş Yağ
- 2.9 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 80.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Home-style sponge cake
2h 30 min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Vanilla frosting
1h 35 min
Gluten free gingerbread cookies
2h 35min
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5 min.
Two-layer chocolate cake
3h 20 min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Gluten free chocolate halva cake
1h
Gluten free hot cross buns
3hod. 25min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free scones
30 min