Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biskuitroulade
- Staubzucker zum Bestreuen
- 6 Eier
- 150 g Feinkristallzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 200 g Marillenmarmelade
- 1 EL Rum
Topfencreme
- 6 Gelatineblätter
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Magertopfen
- 250 g Naturjoghurt
- 80 g Feinkristallzucker
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 0.6 g
Alternatif tarifler
Faschingskrapfen
2sa 45 dk
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20 min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 Std. 30 Min
Topfenmäuse
1h
Apfelschlangerl
2h
Kardinalschnitten
3h
Schneewittchentorte
5 Std.
Burgenländerkipferl
1h 25min
Bananenschnitten
3h
Eva's Sachertorte
1h 40min
Schnelle Biskuitroulade
30min