Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- Olivenöl
- 300 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya 2 TL Trockenhefe (20 g) - 1 TL Zucker
- 40 g Olivenöl
- 420 g Mehl
- 2 TL Salz
Belag
- Olivenöl
- 20 g Olivenöl
- 20 g Wasser
- 2 Zweige frischer Rosmarin, gewaschen und getrocknet
- 2 - 3 Prisen grobes Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Spinatwähe
55 Min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Osterkuchen
1h 45min
Risotto milanese
30min
Knöpfli
50min
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Oliven
2h 20 phút
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14 Std.
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10 phút
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Berner Zopf
1h 45min