Cihazlar ve Aksesuarlar
Piadina uit Emilia Romagna
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
6 porties
Malzemeler
Deeg
-
melk250 g
-
reuzel100 g
-
meel500 g
-
instantgist in poeder2 tl
-
zout (2 afgestreken theelepels)10 g
Vulling
-
Squacquerone kaas250 g
-
rucola100 g
-
zout1 snuifje
-
parmaham , in plakjes150 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Kalori
2711 kJ /
648 kcal
Protein
24.5 g
Karbonhidrat
67 g
Yağ
33.2 g
Lif
3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Gevarieerd koken elke dag
52 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Değerlendirme yok
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Değerlendirme yok
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Değerlendirme yok
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Değerlendirme yok
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Değerlendirme yok
Vegan croissants met notenvulling
Değerlendirme yok
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Değerlendirme yok
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 dk
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14sa 20 dk
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Değerlendirme yok
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35 dk
Dille en feta flatbread
1sa 20 dk