Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g de aceite
- 100 g de chile guajillo, asado, sin venas ni semillas
- 350 g de jitomate, asado
- 150 g de cebolla, asada
- 3 dientes de ajo, asados
- 1 cdita de semillas de comino
- 1 cdita de pimienta negra entera
- 3 clavos de olor
- 1500 g de agua
- 3 cditas de sal
- 400 g de nopales, cortados en bastones
- 1000 g de carne de cordero, limpia, en cubos
- 8 hojas para mixiote, remojadas
- tortillas de maíz, para acompañar
- frijoles cocidos, para acompañar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2116 kJ / 504 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo de habas con nopales
9h
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Champurrado
25 min
Mixiote de pollo
1 Std.
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Cochinita pibil
4h
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Romeritos
1h 40min
Adobo básico
30 Min
Ponche
40min