Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte sablée
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 125 g de beurre doux, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 jaune d'œuf
- 50 g d'eau
- 1 pincée de sel
La crème aux pralines
- 350 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 350 g de pralines roses, concassées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2241 kJ / 536 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 62.1 g
- Yağ
- 29.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu petit prix - Bugnes à la fleur d'oranger
3sa 15 dk
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Gâteau roulé à la confiture d'abricots
1 godz. 25 min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Clafoutis aux cerises
50 min
Gratin de courge
1h
Quenelles nature sauce nantua
3h 40 min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Saucisson brioché
2h 50 min
Cervelle de canuts
12 godz.