Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 20 g azeite, mais q.b. para untar
- 600 g farinha de trigo
-
30
g fermento biológico fresco, esfarelado
veya 3 c. chá de fermento biológico seco (12 g) - 380 g água
- 1 pitada de açúcar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 40 g azeite extravirgem
- 40 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 300 - 350 g cebola, cortada em metades
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 797 kJ / 190 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de camarão
30min
Risoto de pera com gorgonzola
30min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
Keine Bewertungen
Polenta
40min
Pasta de grão de bico (homus)
40min
Crocante de amendoim
1h 30 min
Limonada (Demo)
5 Min
Sorbet de frutas
5 Min
Molho pesto de manjericão
10min
Risoto com queijo parmesão
30min
Caldo de legumes
45 min
Massa fresca
1u.