Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 300 g di farina per torte + q.b. per spolverizzare
- 400 g di burro molto freddo a pezzi piccoli (1-2 cm)
- 200 g di farina manitoba
- 180 g di acqua molto fredda
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 180 g di cioccolato al latte a pezzi (da 10 g)
- 1 uovo sbattuto
- 4 cucchiaio di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1391 kJ / 333 kcal
- Protein
- 41.45 g
- Karbonhidrat
- 28.91 g
- Yağ
- 22.29 g
- Lif
- 1.23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cornetti semintegrali ripieni
1 godz. 15 min
Pizza Margherita
2hod.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 Std.
Torta Cook-Key®
2hod.
Torta Bimby®
1 godz. 50 min
Pandoro
12 Std.
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15 min
Crostata alla crema di cioccolato
1 Std. 45 Min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45 min
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Croissant francese
5h 20 min
Panini al latte con cioccolato
4h 40 min