Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di fave secche, sciacquate
- 550 g di acqua
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 600 g di catalogna a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di pomodori ciliegino a metà
- 280 g di pasta fresca, tipo scialatielli (o altro tipo di pasta fresca lunga)
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 40 g di caciocavallo grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Karbonhidrat
- 84.8 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pucce
7 godz.
Minestra di fave con cicoria
50 dk
Crema di fave al finocchietto
50 dk
Tiella barese
1sa
Incapriata di fave e zucchine
6h
Mostaccioli al mosto cotto
1sa
Pasticcio altamurano
3h 30min
Calzone pugliese alle cipolle
2sa 30 dk
Cartellate
1 Std. 5 Min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3sa 20 dk
Ragù alla barese
4 Std.
Pettole pugliesi
3hod.