Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 200 g Hartweizengrieß
- 350 g Wasser, lauwarm
-
15
g frische Hefe (⅓ Würfel Hefe)
veya ½ Pck. Trockenhefe -
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz - 2 TL Salz
- 400 g Weizenmehl Type 550
Belag
- 60 g natives Olivenöl
- 400 g Eiertomaten, in Scheiben (4 mm)
- 1 Knoblauchzehe, in dünnen Scheiben
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 1 Prise Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia mit Rosmarin
1h
Focaccia mit Tomaten
40min
Focaccia mit Zwiebeln
2ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Focaccia mit Gewürzöl
4u. 15min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Mediterrane Fladenbrote
1 godz. 10 min
Pesto-Schleifen
2 Std. 40 Min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 godz.
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min