
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Wasser lauwarm
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
-
1
TL Zucker
veya 1 TL Backmalz -
½
Würfel frische Hefe
veya 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 300 g Tomaten frisch oder aus der Dose
- 1 ½ TL Salz
- 2 - 3 Blätter Basilikum in Streifen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 248 kcal / 1035 kJ
- Protein
- 6 g
- Yağ
- 8 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Lif
- 2.7 g