Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Füllung
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 130 g Rindergulasch (2-3 cm)
- 130 g Mortadella, in Stücken (2-3 cm)
- 80 g roher Schinken, in Scheiben
- 1 Ei
- ½ TL Muskat
- ½ TL Salz
Pasta und Fertigstellung
- 100 g Hartweizengrieß
- 300 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 4 Eier
- 1 EL natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 2 - 3 l Wasser
-
4 - 6
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 4 - 6 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1602 kJ / 383 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2 Std.
Grissini mit Mohn oder Sesam
1h 35min
Mini-Fladenbrote
2 Std. 20 Min
Ciabattabrötchen
1 godz. 50 min
Baguette
3h 45 min
Nudelteig
1 Std.
Bratwurst
2 Std.
Teigtaschen alla Romana
1 Std. 15 Min
Ravioli mit Hackfleisch
1 Std.
Barbecue Brötchen (Roosterkoek) mit Boerewors-Patties
1h 45min
Nudelteig ohne Ei
1h 35min
Ravioli alla napoletana
1 Std.