Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Manteiga
- 400 g natas
- 2 c. chá de sal
- 2 limões, só a raspa
- 4 pés de tomilho-limão, só as folhas
Pão
- 350 g água
- 20 g mel
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha integral
- 2 c. chá de sal
- 2 c. sopa de óleo p/ untar
- 20 g sementes de papoila p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 grama
- Kalori
- 0 kJ / 332 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 15 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de sementes de papoila, laranja e figos
2h
Bolachas salgadas de aveia
35min
Pão de alecrim e feta
25min
Pãezinhos aromatizados
2h
Queijo tipo mascarpone
16h
Kouglof
5 godz.
Pães de centeio
2 Std. 10 Min
Telhas de polvilho
6h
Pão de frutos secos e maçã
13h 55 min
Cocotes
40min
Artisan bread
1h 30min
Alheira com brócolos e ovos de codorniz
40min