Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Merengue francés con cocoa
- 120 g de azúcar
- 100 g de azúcar glass y una cucharada más para decorar
- 15 g de cocoa en polvo
- 4 claras de huevo
-
4
gotas de jugo de limón
veya 4 gotas de vinagre - 1 pizca de sal
Mousse con ganache de crema inglesa
- 200 g de chocolate amargo, (70% de cacao)
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 250 g de leche
- 250 g de crema batida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Chocolatines
4 Std. 30 Min
Pasta choux
2 Std.
Pastel avellanado crispie
3 Std.
Bizcocho genovés
1 Std. 50 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Relámpagos de chocolate
3h 30min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Rugelach
4 Std.
Focaccia - Demo presentadores
35 Min