Helado bicolor con praliné

Helado bicolor con praliné

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 8sa 15 dk
8 porciones

Malzemeler

Praliné de almendra
  • 50 g de azúcar
  • 25 g de agua
  • 50 g de almendras peladas
Helado bicolor
  • 500 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
  • 320 g de leche condensada
  • 20 g de cocoa en polvo
  • 16 - 20 galletas, tipo Maria

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Protein 7.19 g
Kalori 2014 kJ / 482 kcal
Yağ 31.4 g
Lif 1.17 g
Karbonhidrat 42.59 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...