Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de cebolla
- 150 g de rábano
- 500 g de tomate verde, en trozos
- 15 g de chile serrano
- 1700 g de agua
- 5 hojas de epazote
- 15 g de semillas de calabaza
- 3 dientes de ajo
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 ramita de mejorana fresca
- 300 g de maíz pozolero, precocido
- 1200 g de carne de cerdo (pierna, lomo, costilla)
- 2 cditas de sal
- 2 cditas de orégano
- 200 g de lechuga orejona picada
- limones para acompañar
- chile piquín, seco para acompañar
- tostadas para acompañar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2054 kJ / 489 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Enchiladas suizas
1h
Caldo de camarón
40min
Sopa de tortilla
40min
Gorditas de chicharrón
2 Std.
Caldo tlalpeño
1 Std. 20 Min
Chicharrón en salsa verde
35min
Tradicional barbacoa hidalguense
3h
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Pozole Blanco
1h
Aguachile de camarón
15 min
Pozole Rojo
1h 30min
Chilaquiles divorciados
1h