Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g queijo flamengo
- 1500 g água
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa tipo concha
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 300 g fiambre em cubos
- 100 g espinafres, descongelados bem espremidos
- 30 g farinha
- 250 g leite
- 1 pitada de pimenta
- 1 limão, só a raspa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3085.8 kJ / 737.5 kcal
- Protein
- 37.3 g
- Karbonhidrat
- 83.2 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 2393.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 min
Lasanha de atum e espinafres
1 godz. 15 min
Empadão de atum
1 godz. 10 min
Massa com fiambre, presunto e milho
50 min
Penne com atum
30 min
Penne de atum com manjericão
35 Min
Massa com cogumelos e bacon
50 min
Lasanha de atum
1 Std.
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35 Min
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40 Min
Empadão de fiambre
1 Std.
Tortilha de legumes no forno
20 Min