Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Wasser
- 500 g Maronen, frisch, in Schalen, Schale kreuzweise eingeritzt
- 200 g Möhren, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 25 g Honig
- 200 g Porree, in Ringen
- 130 g Weißwein
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Muskat
- 1 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1194 kJ / 286 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 7.6 g
Alternatif tarifler
Maronencremesuppe
30min
Spargelcremesuppe
45min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 godz. 30 min
Brunnenkresse-Süppchen
30min
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Maronenrisotto
30min
Würzige Kürbissuppe
1h
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Kürbis-Apfel-Suppe mit gerösteten Maronen
40min
Kürbis-Curry-Suppe
45min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min