Trofie al pesto con patate e fagiolini

Trofie al pesto con patate e fagiolini

4.8 30 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

Trofie
  • 250 g di farina di grano duro
  • 100 g di farina tipo 0
  • 170 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
Pesto alla genovese
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di pinoli sgusciati
  • ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 80 g di foglie di basilico fresche
  • 100 - 130 g di olio extravergine di oliva
  • 1200 g di acqua
  • 250 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 100 g di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi (3 cm)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 577.7 mg
Protein 21.6 g
Kalori 3156 kJ / 754.3 kcal
Yağ 40.7 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 8.4 g
Karbonhidrat 80.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...