Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levedura
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 35 g açúcar
- 40 g água
- 50 g farinha tipo 65
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 50 g leite
- 35 g manteiga à temperatura ambiente
- 50 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g aguardente
- 4 ovos
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 624.6 kJ / 149.3 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 22.3 mg
Alternatif tarifler
Sopa de tomate
45 Min
Fudge de caramelo
5h 15min
Arroz de lapas
45 Min
Quadrados de manteiga de amendoim
4h 50min
Noz disfarçada
Keine Bewertungen
Molho tártaro
10min
Sopa de tomate
30 Min
Bolo de Natal
1 godz. 20 min
Espécies de S. Jorge
1 Std. 15 Min
Nogat de amendoim
20 min.
Massa de pimenta dos Açores
5min
Sopa de tomate com manjericão
35 Min