Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Levedura
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 35 g açúcar
- 40 g água
- 50 g farinha tipo 65
Massa
- 500 g farinha tipo 65
- 50 g leite
- 35 g manteiga à temperatura ambiente
- 50 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 20 g aguardente
- 4 ovos
- 1 pitada de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 624.6 kJ / 149.3 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 22.3 mg
Alternatif tarifler
Bolo de Natal
1 Std. 20 Min
Massa de pimenta dos Açores
5 Min
Milho frito
24h
Sopa de tomate
30 Min
Arroz de lapas
45 Min
Pudim de queijo e fiambre
50 Min
Minifolares
2 Std. 20 Min
Malassadas de batata-doce
1 Std. 15 Min
Espécies de S. Jorge
1 Std. 15 Min
Barras de leite condensado e chocolate
1 Std.
Queijadas da avó Cidália
1 Std. 30 Min
Caracóis de canela
3h 35min