Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 1000 g berbigão
- 4 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 70 g cebola
- 15 g coentros
- 300 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 160 g farinha tipo 55
- 1 pitada de pimenta
Massa
- 200 g sobras de pão cortado em pedaços
- 250 g farinha tipo 65
- 400 g água, mais q.b. p/ pincelar
- ½ c. chá de sal
- 100 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g nabiças cortadas em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 950 g água
- 350 g arroz carolino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3989.7 kJ / 953.6 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Karbonhidrat
- 126.6 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 2365.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filetes de polvo com arroz de feijoca
1h 10min
Bolonhesa de lentilhas com salame no forno
1h 10min
Tripas à moda da Régua
2h 30min
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1h 50min
Folar de Valpaços
4h 20 min
Rabanadas
55min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25min
Mini-rissóis de amêijoa
4h
Rissóis de camarão
1h 30 min
Pataniscas de bacalhau
50min
Pão de ló de Margaride
1h 15min
Aletria de cortar à faca
35min