Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 1000 g berbigão
- 4 c. chá de sal
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 70 g cebola
- 15 g coentros
- 300 g água, mais q.b. p/ demolhar
- 160 g farinha tipo 55
- 1 pitada de pimenta
Massa
- 200 g sobras de pão cortado em pedaços
- 250 g farinha tipo 65
- 400 g água, mais q.b. p/ pincelar
- ½ c. chá de sal
- 100 g manteiga
- 3 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 200 g nabiças cortadas em pedaços pequenos
- 1 c. chá de sal
- 950 g água
- 350 g arroz carolino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3989.7 kJ / 953.6 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Karbonhidrat
- 126.6 g
- Yağ
- 30.7 g
- Doymuş Yağ
- 11.4 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 2365.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Folar de Valpaços
4 godz. 20 min
Folar de carnes
2h 20 min
Pastéis de bacalhau
45 Min
Sonhos
1 Std. 10 Min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Bolinhos de bacalhau
1 Std.
Pataniscas de bacalhau
50min
Rissóis de requeijão e noz
35min
Rissóis de polvo
1 Std. 30 Min
Tripas à moda da Régua
2 godz. 30 min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Rissóis de atum
2 Std.