Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 60 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
-
1
cucharada de miel
veya 1 cucharada de azúcar (25 g) - 110 g de harina
- aceite de girasol, para engrasar
Masa de pan rústico
- 300 g de agua mineral
- 10 g de levadura prensada fresca
- 540 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 2 cucharaditas rasas de sal (20 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 9381 kJ / 2244 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 474 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2h 50 min
Francesillas
3u. 15min
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 Min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Baguette
10 godz. 40 min
Hogaza exprés
50 Min
Pasta fresca básica
25 Min
Pan rústico
2 Std.
Masa madre (levadura natural)
120h
Baguette
3h 45min
Hojaldre rápida
1h 20 phút