Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 60 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
-
1
cucharada de miel
veya 1 cucharada de azúcar (25 g) - 110 g de harina
- aceite de girasol, para engrasar
Masa de pan rústico
- 300 g de agua mineral
- 10 g de levadura prensada fresca
- 540 g de harina, y un poco más para espolvorear
- 2 cucharaditas rasas de sal (20 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 9381 kJ / 2244 kcal
- Protein
- 67 g
- Karbonhidrat
- 474 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan rústico
2 Std.
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 min
Hogaza de vino tinto
15h 30 min.
Hogaza rústica con centeno
16h
Masa madre de trigo
96h
Hogaza de centeno
16h 50min
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Hogaza exprés
50 min
Bolillos caseros
1 godz. 40 min